Flip book element

Kattenmand “Cloud – Scratch & Play”

29.95

Deze kartonnen Cloud – Scratch & Play is een unieke kattenmand met een driedubbele functie. Naast een heerlijk comfortabel slaapplekje – katten ♥ karton – kan je kat zich er namelijk ook helemaal op uitleven vanwege de speelballetjes die in de kattenmand verwerkt zitten en ook nog eens gebruiken als krabmeubel.

De mooie en subtiele wolkenprint zorgt er tevens voor dat de Cloud – Scratch & Play een mooie aanvulling is op je interieur.

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenmand “Cloud – Scratch & Sleep”

29.95

Deze kartonnen kattenmand Cloud – Scratch & Sleep is een unieke kattenmand met een dubbele functie. Naast een heerlijk comfortabel slaapplekje – katten ♥ karton – kan je kat zich er namelijk ook helemaal op uitleven en gebruiken als krabmeubel. De mooie en subtiele wolkenprint zorgt er tevens voor dat de Cloud – Scratch & Sleep een mooie aanvulling is op je interieur.

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenmeubel MyKotty Tobi

29.95

Kattenmeubel TOBI is een multifunctioneel en duurzaam krabmeubel gemaakt van golfkarton. Door het compactere formaat van TOBI kan dit kattenmeubel ook ergens op gelegd worden. Bijvoorbeeld op een bureau of kast, zodat je kat gezellig bij je kan zitten als je aan het werk bent. Verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, grijs en bruin (natuurlijk kartonkleur). 

 

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenmeubel MyKotty Vigo

44.95

Kattenmeubel VIGO is een multifunctioneel en duurzaam krabmeubel gemaakt van golfkarton. VIGO is volledig dicht, dit zorgt ervoor dat het krabmeubel wat steviger is dan de krabmeubel LUI. Heb je een wat zwaardere kat dan is de VIGO ideaal. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en bruin (natuurlijk kartonkleur). 

 

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenmeubel MyKotty LUI

59.95

Kattenmeubel LUI is een multifunctioneel en duurzaam krabmeubel gemaakt van golfkarton. Door de uitsparing binnenin kan je kat – of katten – er zowel op als in liggen. Ideaal voor spelen, slapen en uiteraard heerlijk languit krabben. Lang leve je bankstel! Verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, grijs en bruin (natuurlijk kartonkleur).

 

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenmand Cupcake

49.95

Deze cupcake ziet eruit om op te eten! Kattenmand “Cupcake” is een comfortabel en zacht slaapplekje geïnspireerd op een heerlijke cupcake.

Deze prachtige Cupcake nodigt je kat uit voor een urenlange, ongestoorde slaapsessie en is met zijn unieke en warme uitstraling een kattenmand die een ware aanvulling is op je interieur.

Categorie:
Verder lezen

Kattenbak Igloo

79.95

De kattenbak “Igloo” is ontworpen in Frankrijk vanuit het perspectief van je kat en is geïnspireerd op een Antarctisch Inuit sneeuwhuis oftewel een iglo. Het ontwerp is minimalistisch en staat daardoor prachtig in je interieur.

De ingang van de Igloo is open en ruim wat de meeste katten erg prettig vinden. Het inlooprooster zorgt ervoor dat er geen grit wordt meegenomen naar buiten, wat de meeste baasjes dan weer erg prettig vinden.

De Igloo kattenbak is verkrijgbaar in 3 mooie zachte pastelkleuren: licht roze, licht blauw en wit.

 

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenhuis TeePee

119.95

Kattenhuis “TeePee” is een heerlijk comfortabele en stoere kattenmand en speeltoestel in een. Speciaal voor de avontuurlijke en speelse katten onder ons die ook graag een beschut en comfortabel plekje opzoeken voor een middagdutje.

Afhankelijk van de behoefte van je kat, kan deze zich lekker verstoppen of juist een oogje houden op alles wat er om hem heen gebeurt. Daarnaast is deze prachtige TeePee een uniek kattenmeubel die een ware aanvulling is in je interieur. Kattenhuis “TeePee” is handgemaakt van 100% vilt in de kleur grijs met kussen in de kleur zwart.

Categorieën: ,
Verder lezen

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.