fbpx

Welkom bij Ik miauw van jou!

Welkom bij ik miauw van jou! Ik weet niet hoe het met jullie katten zit, maar die van mij slapen wat af op een dag… Ze hebben ieder een favoriete plekje en een favoriet mandje, want ja die zijn er gaandeweg de jaren verschillende bij gekomen. De een nog wat lelijker en hariger dan de ander, maar dat mocht de pret (voor de kat) niet drukken.

Dat is dan ook meteen de reden dat ik dacht: dat moet anders kunnen! Er zijn hier al heel wat kattenmandjes versleten en ook ik als baasje wil wel eens iets nieuws. Maar veel kattenmandjes, krabpalen en voerbakjes staan niet per definitie garant voor “Wauw, wat mooi!” of “Staat echt prachtig naast de bank!” Hoog tijd dus voor mooie design producten die een aanvulling zijn op je interieur in plaats van afbreuk doen aan…  En nou vooruit, de kat mag er uiteraard ook een beetje plezier aan beleven.

Kat met design kattenartikelen

Fun stuff for felines

Naast mooie design producten voor mijn katten, houd ikzelf ook heel erg van fun stuff – lees karton – voor mijn katten. Karton is on-weer-staan-baar voor katten. Geen idee waar de drang vandaan komt, maar katten vinden karton gewoon hemels! Gelukkig zijn daar meer mensen achter gekomen, want er zijn inmiddels al een aantal super mooie en funny kartonnen kattenhuisjes verkrijgbaar en de allerleukste heb ik natuurlijk in de collectie van Ik miauw van jou opgenomen. Jij blij, kat blij! Of was het nu kat blij, jij blij?

Favo kartonnen kattenhuisje van mijn eigen snoezels… de Catcube van Design for pussies.
– op dit moment; want buiten het weer is niets zo veranderlijk dan katten… –

Catcube

Kittens, kittens, kittens!

En dan onze andere grote liefde: kittens!! Ik zeg onze, want sinds 2012 vangen wij (als gastgezin) weeskittens op voor het dierenasiel De Doornakker in Eindhoven. Wat een ongelooflijk dankbare tijdsbesteding is dit toch… Onze juweeltjes van dit moment zijn Izzy en Boots. Twee heerlijke zwarte/grijze (smokey!) snoezeltjes die sinds half juni voor tijdelijke gezinsuitbreiding zorgen. Het is een genot om te zien hoe ze van kleine hulpeloze haarballetjes opgroeien tot speelse pubertjes. We knuffelen, aaien en socialiseren er op los.

En als de tijd daar is en ze rond 8-9 weken oud zijn, is het helaas ook weer tijd om uit te vliegen naar een furrrever home. En dat is soms best even slikken… loslaten is niet altijd leuk. Maar toch gaan we iedere keer weer overstag als zich een nieuw snoezeltje aandient. Want zeg nu zelf, kittens zijn gewoon onweerstaanbaar. En dat weten ze zelf ook…

Liggende kittens

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, fijne acties, nieuwe producten en vers kittennieuws, meld je dan nu aan voor onze Mieuwsbrief!

    Aanmelden.

    Miauw jij ook van ons?
    Volg ons op FB en Instagram…

    Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

    Geef een reactie