fbpx

Kittenmieuws, een kattencafé en new stuff!

Kittenmieuws!

Hiep hoi! Hoog tijd voor een update over onze mini-snoezels Nora en Brix. Deze dame en heer zijn inmiddels alweer een aantal weekjes bij ons en ze doen het super!

Kitten Nora in handdoek
Kitten Nora
Nora en Brix zijn binnengebracht bij Dierenopvangcentrum De Doornakker in Eindhoven toen ze amper 2 weekjes oud waren. Wat een kleine, lieve wollebolletjes waren het toen! Oogjes net goed en wel open, oortjes amper overeind – veel schattiger zie je ze niet. Mamapoes was helaas onvindbaar en zelfstandig eten konden ze natuurlijk nog niet. Dus zijn we fanatiek met kleine flesjes aan de slag gegaan. Iedere 3 uur lusten ze ieder wel een flesje. En ja, de eerste week ook ’s nachts. Dit kostte gelukkig niet al te veel moeite, want ze smulden ervan! Groeien deden (en doen) ze dan ook super goed: in amper 4 weken tijd zijn ze qua gewicht verdriedubbeld 😊 Nog meer poes om van te houden.

Binnenkort mogen ook deze lieverds naar een furr-ever home. Jammer genoeg kunnen we niet alle kittens zelf houden, ook al zitten er regelmatig exemplaren tussen die ikzelf niet graag laat gaan… Wonderbaarlijk genoeg vliegen ook deze kittens de deur uit (ze zijn beiden inmiddels gereserveerd) net zoals alle snoezels die ze voor zijn gegaan. Vanuit Den Haag tot aan Amersfoort, Breda en Rotterdam. Iedereen is smitten for kittens!! Maar hey, ze zijn dan ook wel echt onweerstaanbaar ❤️

Yay! Een kattencafé!

Met zoveel liefde voor katten, wil ik me eigenlijk het liefste de hele dag omringen met deze wonderlijke, harige wezens. Godzijdank zijn er meer mensen die er zo over denken en een aantal van deze mensen hebben dan ook het briljante besluit genomen om een kattencafé te openen. Yay!

Slapende kat op balk

Twee katten liggen op kussens

Afgelopen week ben ik op bezoek geweest bij kattencafé Balthazar in Nijmegen. Onder het genot van een heerlijke catpuccino en een snufje catnip voor de katten kan het grote genieten beginnen. Eigenaresse Sanne Versteeg had voor ons een heerlijke huisgemaakte vegetarische lunch klaarstaan die we met smaak opgegeten hebben. In kattencafé Balthazar lopen acht katten rond met allemaal verschillende rassen en achtergronden: van een Roemeense straatkat Tom, de Noorse boskat Noor, een beauty van een mix Ragdoll/Pers, Bowie de Turkse Van, Sphynx Coco en twee jonge zusjes Kiwi en Moes die de show stelen. Keizer Karel was de eerste formele bewoner en woonde voorheen bij Sanne zelf. De huidige groep is inmiddels goed aan elkaar gewend en laten elkaar hun eigen gang gaan. En hebben ze even geen zin in mensen? Dan kunnen de katten met mooi weer even ontspannen in de binnentuin of zich even terugtrekken in de Cats only area.

Home like home should be

De inrichting van kattencafé Balthazar is gezellig, modern met een natuurlijke look. Je kunt er heerlijk vertoeven tussen de katten met een kopje thee of koffie, maar ook terecht voor een lekker ontbijt of huisgemaakte lunch. Ook een kijkje nemen? Van dinsdag t/m zondag kun je terecht bij Kattencafé Balthazar voor een heerlijk kopje koffie of een kopje van de kat.

Winter is coming!

Winter is coming! Tijd om de houtkachel weer eens flink te laten branden en te genieten van een warme chocomel met – of zonder- je geliefde kat op schoot. Je snoezel kan natuurlijk ook zomaar de voorkeur geven aan deze geweldige nieuwe TeePee die we sinds kort nieuw in ons assortiment hebben! Deze prachtige TeePee is gemaakt van vilt met een heerlijk groot kussen zodat je kat een fijn en rustig wegdroomplekje heeft. En in een gekke bui kunnen ze lekker krabben en verstoppertje spelen in deze mooi wigwam. Bijna jammer dat je er zelf niet in past… Meer info en foto’s? Klik hier: Kattenhuis TeePee 

Kattenhuis TeePee
Twee kittens op kattenhuis TeePee

Meer mieuws?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, fijne acties, nieuwe producten en vers kittennieuws, meld je dan nu aan voor onze Mieuwsbrief!

Miauw jij ook van ons?
Volg ons op FB en Instagram…

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie