fbpx

Herfst in zicht

Herfst euh…..kortingscode in zicht!!

Het warme zomerweer is nu echt voorbij en de herfst maakt nu voorzichtig zijn intocht. Nog even genieten van de laatste warme zonnestralen voordat de regen en wind ons koude kikkerlandje weer eer aan doet. Het najaar betekent ook dat we met z’n allen weer wat meer tijd gezellig binnen in huis doorbrengen in plaats van buiten op het terras. Hoog tijd dus om je interieur op te frissen met een mooie nieuwe kattenmand of krabmeubel!

We hebben de laatste weken echt zoveel nieuwe, leuke en supercoole spulletjes voor onze liefste huisdier ever ingekocht dat ik eigenlijk niet goed weet welke ik deze keer moet laten zien… Maar als ik heel eerlijk ben, weet ik het eigenlijk wel 😊 Dat is namelijk de Meow Loops!! Ik kom regelmatig zo’n gave dingen tegen dat ik, als ik niet oppas, heel m’n huis vol heb staan en meer mandjes dan ik katten heb. (okay, confession, dat is eigenlijk al het geval…) Maar even terug naar de Meow Loops.

Deze prachtige grof gehaakte kattenmand is een super stijlvolle accessoire voor in je huis. Ongeacht waar je kat wil slapen; deze kattenmand zal overal in huis een mooie toevoeging aan je interieur zijn – op de vloer, de bank of bij een zonnig raam. De Meow Loops is gemaakt van dik textielgaren en op voorraad verkrijgbaar in 5 verschillende kleurencombinaties: Mint/licht grijs, licht grijs/mint, licht grijs/geel, licht grijs/donker grijs en donker grijs/licht grijs. Alle manden zijn te verkrijgen in 2 maten: M (kleine en middelgrote kattenrassen) en L (grotere kattenrassen).

In de webshop staan diverse foto’s van de verschillende MEOW Loops met alle kleurencombinaties en maten. Moeite met kiezen? Snap ik helemaal…

Kortingscode: Vanaf zaterdag 29 september t/m vrijdag 5 oktober 2018 ontvang je op alle niet afgeprijsde producten 10% KORTING met de code: miauw10
Verwen je snoezel – en jezelf – met een van onze mooie producten! >> Naar de webshop 

Nieuwe snoezeltjes!!

Net voor onze vakantie was het tijd voor Lotje, Boris en Fink om uit te vliegen naar een furr-ever home. Alle drie deze draakjes zijn Eindhoven onveilig aan het maken, 😉 maar dat gaat vast helemaal goedkomen. Welgeteld 1 dag nadat we terug waren van onze vakantie, begon het alweer te kriebelen: Kitten-time!! Ons geduld werd nog even de op de proef gesteld, maar een klein weekje later was het dan toch zover. Er was een nestje van 6 kittens gevonden in Bladel, helaas zonder de mamapoes. Hele kleine poezeltjes nog maar, slechts 4 weekjes oud en erg hongerig.

Drie daarvan mogen de komende weken bij ons komen logeren: Fien, Fos en Poppy. Amper 250 gram en zeer hongerig. Alleen, hoe moet je eten? Amper 4 weekjes oud, dan heb je als kitten eigenlijk nog het liefste moedermelk, maarja, dat ging dus niet. En omdat de tandjes er al waren, zijn we aan de slag gegaan met speciaal kittenvlees verdund met water. Helaas bleek de eetlust minder groot dan gedacht en vielen ze alle 3 af. Toch maar even een check-up bij de dierenarts. Fien, Fos en Poppy leken toch een virusje onder de leden te hebben, vandaar een voorschriftje voor antibiotica. Ondertussen moesten we ze sneu genoeg toch gaan dwangvoeren, omdat ze alleen maar afvielen…

Gelukkig kwam de eetlust na anderhalve dag weer langzaam aan terug. We hebben die kleine snoezeltjes dus ook maar even lekker verwend met dat lekkere vleesje 😊 en het keukenweegschaaltje waarop we ze iedere dag even wegen, gaf aan dat dit gelukkig z’n vruchten afwierp. Ze wogen met 5 weken alle drie rond de 400 gram, dus dat ging de goede kant op!

Helaas was de blijdschap van korte duur, want er verschenen er wat twijfelachtige kale plekjes op het kleine bolletje van Fos, wat de vermoedens van schimmel zou kunnen betekenen. En de combinatie van schimmel en zulke kleine snoesjes is he-le-maal niet goed…. De medicijnen zijn heftig en zwaar en mogen eigenlijk pas gegeven worden als de kittens een kilo wegen. Ik ben nog nooit zo bang geweest om ze te verliezen… Na een eerste negatieve test (das dus goed nieuws 😉) en na een week wachten en op m’n tandvlees lopen, volgde wonder boven wonder ook een 2e negatieve uitslag. JIPPIE!!!! Wat was ik blij!!

Inmiddels zijn ze alweer 8 weken oud en wegen alle drie tussen de 700 en 800 gram. Ze hebben inmiddels een logeervriendinnetje erbij gekregen: Sushi en hebben samen de grootste lol. En wij ook! Dierendag is weer in zicht dus we zullen ze nog eens extra verwennen. Hebben ze wel verdiend…

Lieve groetjes,
Lieke

Miauw jij ook van ons?
Volg ons op Facebook en Instagram!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie