fbpx

Merry Catmas!!

Fos is er helemaal klaar voor!

Merry Catmas!!
We staan aan de vooravond van “the most wonderful time of the year”. Binnen maken we er een gezellige en sfeervolle boel van met een mooi opgedekte tafel, de lekkerste gerechten, misschien zelfs een glaasje wijn, een prachtig versierde kerstboom en misschien ook wel wat cadeautjes die eronder liggen.
 
En omdat het mooiste feest van het jaar bijna voor de deur staat, kun je gebruik maken van een speciale kerstkortingscode van 10%. Gebruik hiervoor de code: merrycatmas18. Je kan gebruik maken van deze kortingscode vanaf vandaag > woensdag 19 december tot en met maandag 24 december a.s. 

Yes, ik kan nog wel een mooi CATootje voor onder de kerstboom gebruiken!

Katt3 Collectie

Katt3 collectie – nu met nieuwe accessoires
Slapen, verstoppen, krabben, spelen, klimmen; de Katt3 is het ultieme kattenhuis! Dit trendy design kattenhuis past in elk modern interieur. 


Start met 1 losse of set van 3 kubussen die je eenvoudig kan uitbreiden met extra kubussen of leuke accessoires zoals een tipi, catwalk, extra kussens, speeltjes of mooie (krab)panelen.

De Katt3 bestaat uit losse “blokken” waarmee je een waar speelparadijs voor je kat kunt bouwen. Door de kubussen steeds op een andere manier met elkaar te combineren, zijn er oneindig veel variaties mogelijk. Zo kun je telkens een ander onderkomen voor je kat creëren. 

Check de verschillende sets en accessoires hier.

De Katt3 kubussen zijn in iedere gewenste opstelling neer te zetten.

Ik wens je hele fijne feestdagen en alvast een mooi en liefdevol uiteinde. Geniet van “the happiest season of all” met elkaar en natuurlijk samen met je lieve snoezels. Merry Catmas!!

Lieke
– Ik miauw van jou –

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie