Flip book element

Kattenhuis NEST

189.95

We weten allemaal dat katten dol zijn op kleine doosvormige ruimten. Het biedt hen een veilig, warm en verborgen plekje, maar ze kunnen nog steeds in de gaten houden wat er in hun omgeving gebeurd. Kattenhuis Nest is een trendy, hoogwaardige, onverwoestbare “doos”. Maar dan niet van karton, maar gemaakt van multiplex.

Je kat houdt ervan zich te verstoppen en zich veilig te voelen. In kattenhuis Nest kunnen ze een echt knus slaapplekje verwachten met een heerlijk zacht en comfortabel dekentje. De openingen in de Nest zijn zo gemaakt dat je kat heerlijk kan spelen, zich lekker beschut voelt en nog steeds de omgeving kan zien en horen. Daarnaast is bij het maken van de Nest ook rekening gehouden met de eigenaar. Je kunt de Nest gebruiken als bijzettafel naast uw bank of gebruiken als salontafel. Het materiaal is tevens overschilderbaar en aan te passen aan je interieur.

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenhuis “Cattipi”

27.50

Deze stijlvolle kartonnen Cattipi is meer dan een slaapplek voor jouw kat. Het is een
perfecte plaats om zich in te verbergen, te slapen of in te spelen en biedt comfort en
veiligheid. Het frisse en hedendaags ontwerp, ontworpen door grafisch ontwerpster Delphine Courier, maakt van het huisje een uniek design object, dat ieder interieur een ‘miwauwie’ touch geeft.

De Cattipi is gemaakt van duurzaam golfkarton en heeft een stevige kegel structuur. Dus wees gerust, het kan heel wat gek kattengedrag aan!

 

Categorieën: , Tag:
Verder lezen

Kattenmand “Cloud – Scratch & Play”

29.95

Deze kartonnen Cloud – Scratch & Play is een unieke kattenmand met een driedubbele functie. Naast een heerlijk comfortabel slaapplekje – katten ♥ karton – kan je kat zich er namelijk ook helemaal op uitleven vanwege de speelballetjes die in de kattenmand verwerkt zitten en ook nog eens gebruiken als krabmeubel.

De mooie en subtiele wolkenprint zorgt er tevens voor dat de Cloud – Scratch & Play een mooie aanvulling is op je interieur.

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenmand “Cloud – Scratch & Sleep”

29.95

Deze kartonnen kattenmand Cloud – Scratch & Sleep is een unieke kattenmand met een dubbele functie. Naast een heerlijk comfortabel slaapplekje – katten ♥ karton – kan je kat zich er namelijk ook helemaal op uitleven en gebruiken als krabmeubel. De mooie en subtiele wolkenprint zorgt er tevens voor dat de Cloud – Scratch & Sleep een mooie aanvulling is op je interieur.

Categorieën: ,
Verder lezen

Krabmeubel MyKotty Tobi

29.95

Kattenmeubel TOBI is een multifunctioneel en duurzaam krabmeubel gemaakt van golfkarton. Door het compactere formaat van TOBI kan dit kattenmeubel ook ergens op gelegd worden. Bijvoorbeeld op een bureau of kast, zodat je kat gezellig bij je kan zitten als je aan het werk bent. Verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, grijs en bruin (natuurlijk kartonkleur). 

 

Categorieën: ,
Verder lezen

Krabmeubel MyKotty Vigo

39.95

Krabmeubel VIGO is een multifunctioneel en duurzaam krabmeubel voor katten gemaakt van golfkarton. VIGO is volledig dicht, dit zorgt ervoor dat het krabmeubel wat steviger is dan de krabmeubel LUI. Heb je een wat zwaardere kat dan is de VIGO ideaal. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en bruin (natuurlijk kartonkleur). 

 

Categorieën: ,
Verder lezen

Krabmeubel MyKotty LUI

59.95

Krabmeubel LUI is een multifunctioneel en duurzaam krabmeubel voor katten gemaakt van golfkarton. Door de uitsparing binnenin kan je kat – of katten – er zowel op als in liggen. Ideaal voor spelen, slapen en uiteraard heerlijk languit krabben. Lang leve je bankstel! Verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, grijs en bruin (natuurlijk kartonkleur).

 

Categorieën: ,
Verder lezen

Kattenmand Cupcake

49.95

Deze cupcake ziet eruit om op te eten! Kattenmand “Cupcake” is een comfortabel en zacht slaapplekje geïnspireerd op een heerlijke cupcake.

Deze prachtige Cupcake nodigt je kat uit voor een urenlange, ongestoorde slaapsessie en is met zijn unieke en warme uitstraling een kattenmand die een ware aanvulling is op je interieur.

Categorie:
Verder lezen

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.