Retourneren

Retourneren kan tot 15 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling. Dit geldt alleen voor ongebruikte producten.
Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Vermeld bij de retour duidelijk het ordernummer van je bestelling of voeg een kopie van de factuur toe.

Retouradres:

Ik miauw van jou
Hoogeind 41
5575 BD Luyksgestel
Nederland

Je kunt door hier te klikken een retourformulier downloaden die je kunt printen en bij je retourzending kunt toevoegen.

Proces van retourneren

De verzendkosten zijn voor eigen rekening, tenzij de retour gebeurt naar aanleiding van een defect, verkeerd artikel of schade (zie hieronder voor meer informatie). Zodra wij de retour ontvangen, storten wij het orderbedrag (als je de volledige order retourneert) of het aankoopbedrag van de geretourneerde goederen (indien u een deel van de order retourneert) terug via de betaalmethode die je gebruikt hebt voor de betaling.
Je kan je retour uiteraard ook afleveren bij Ik miauw van jou zelf. Maak hiervoor een afspraak via info@ikmiauwvanjou.nl

Defect, verkeerd artikel of schade?

Alle producten worden voor verzending altijd door ons persoonlijk gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat een product beschadigd geraakt. Mocht dit gebeuren, neem dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen de 10 dagen contact met ons op via info@ikmiauwvanjou.nl onder vermelding van de volgende informatie:

  • Ordernummer van de bestelling;
  • Om welk product het gaat;
  • Beschrijving van het probleem;
  • Foto’s van het probleem.

Wij zorgen dan voor een gepaste oplossing zodat het probleem naar tevredenheid wordt opgelost.